Данное объявление устарело. Посмотрите свежие объявления в рубрике "Группы / музыканты".
Потрібні музиканти, Академмістечко
Шукаю тих, хто стане хорошим другом, та партнером по сцені. Для кого музика не просто слово, а життя. Простих, щирих, надійних, які не проміняють дружбу на примарні перспективи Шоу-Біза. Все просто. Починаємо разом і йдемо разом по життю. Підкорюємо Україну, потім світ) Щодо мене, то люблю і граю, співаю позитивну, поп, панк, рок музику. Пишу тексти і пісні(українська, англійська). Створюю гурт, сам гітарист, шукаю басиста, барабанщика, гітариста. Музика - для рокерів запопсова, для попси - заважка, тому я завжди був сам по собі. Для того, шоб бути собою треба мати сміливість, незалежно від того, шо говорять інші. Шукаю серйозно настроєних, але водночас і людей без крайнощів. Не поважаю випендрьож, тому людей з манією вєлічія прохання не турбувати. Ставлю високі цілі, тому надіюсь знайти достойних, цілеспрямованих, тих, хто не зраджує групі, та впершу чергу собі, своїм мріям, ідеалам та принципам. Надіюсь хороші люди ше існують, ну а щасливим взагалі стану, якшо ми ще й однодумці. Пишіть, буду радий. З повагою, Рома. e-mail: [email]dymkivgolos@mail.ru[/email]
Другие объявления в рубрике группы / музыканты
Вокаліст і гітарист шукають музикантів для альтернативного Rap-гурту Бас-гітарист шукає групу Басист шукає групу